Aktualno

Održan sastanak Udruge i Sportskih objekata Vukovar

Početkom svibnja (06.05.2019.), održan je sastanak Udruge policije VBDR i Sportskih objekata Vukovar kako bi se dogovorili treninzi i termini unutar projektne aktivnosti sportska terapija.

Ravnatelj Sportskih objekata Vukovar g. Ivan Szabo istaknuo je kako SOV raspolaže sa dvije lokacije, od kojih je jedna na Lijevoj bari a druga u Borovu naselju. Sukladno tome predložio je kako bi za potrebe korisnika sportske terapije i zbog raznovrsnosti sportskih aktivnosti bilo praktičnije odabrati lokaciju u Borovu naselju. Ostali sudionici na sastanku su se složili sa g. Szabom.

Potom je g. Bičanić predstavio dvije vrste treninga, a to su suhi i mokri treninzi. Prezentirao je koje vježbe pojedini treninzi obuhvaćaju te naglasio kako se treninzi prilagođavaju dobnoj skupini korisnika.

Budući sportska terapija uključuje: rekreativno plivanje, obuku za neplivače, korektivnu gimnastiku i funkcionalni trening predsjednik Udruge g. Zlatko Horvat predložio je mogućnost kombinacije dva ili više tipa treninga koje odabire svaki korisnik individualno, na što je g. Szabo pristao.Član Izvršnog odbora Udruge policije VBDR, g. Zvonimir Radoš napomenuo je kako ciljna skupina korisnika obuhvaća jednako mlađu i stariju populaciju, na što je g. Szabo potvrdio da se termini treninga raspodjeljuju prema dobnim skupinama.

Održan sastanak Udruge i Sportskih objekata Vukovar
Održan sastanak Udruge i Sportskih objekata Vukovar
Održan sastanak Udruge i Sportskih objekata Vukovar
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj materijala isključiva je odgovornost Udruge policije vukovarskih branitelja Domovinskog rata Vukovar.
Kategorija: Simpa Vijesti

PROČITAJ I...