Aktualno

Potpisan Ugovor o sportskim aktivnostima

Potpisan Ugovor o sportskim aktivnostima

Ugovor o suradnji za vrijeme trajanja projekta "Socijalna i motivacijska potpora hrvatskim braniteljima - SIMPA". potpisan je u petak, 10. svibnja, na bazenima SOV-a. u Vukovaru.
Potpisali su ga za korisnika projekta "SIMPA" Udrugu policije vukovarskih branitelja Domovinskog rata Vukovar predsjednik udruge gospodin Zlatko Horvat i za Javnu ustanovu za upravljanje sportskim objektima grada Vukovara "Sportski objekti Vukovar" ravnatelj gospodin Ivan Szabo.

Ugovor će omogućiti održavanje sportske terapije u svrhu osnaživanja i socijalnog uključivanja te pomoći hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima.
Sportska terapija odvijat će se kroz tri sportske aktivnosti: obuka za neplivače, sportsko rekreativno plivanje i funkcionalni trening te će se provoditi u ciklusima tijekom cjelokupnog referentnog razdoblja trajanja projekta.  

Predsjednik Udruge gospodin Horvat izrazio je zadovoljstvo što će suradnja sa SOV–om doprinjeti osnaživanja i socijalne integracije korisnika projekta Ravnatelj gospodin Szabo rekao je da će i ovaj projekt na bazenima pokazati važnost uključivanja stručnjaka kineziologa u izvaninstitucionalni sustav skrbi za braniteljsku i stradalničku populaciju te članove njihovih obitelji.

Potpisan Ugovor o sportskim aktivnostima
Potpisan Ugovor o sportskim aktivnostima
Potpisan Ugovor o sportskim aktivnostima
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj materijala isključiva je odgovornost Udruge policije vukovarskih branitelja Domovinskog rata Vukovar.
Kategorija: Simpa Vijesti

PROČITAJ I...