Aktualno

Održan izvještajni sabor udruge - 2023

Održan izvještajni sabor udruge - 2023

U Domu hrvatskih branitelja, dana 9. 2. 2023. godine održan je izvještajni sabor Udruge policije vukovarskih branitelja Domovinskog rata. Usvojeni su:

  • godišnje izvješće
  • izvješće Nadzornog odbora
  • financijsko izvješće

Cjelovit prikaz usvojenog izvješća možete preuzeti ovdje.

Predsjednik udruge Ante Ljubić uz podneseno izvješće o radu posebno je istaknuo sudjelovanje članova udruge na osiguranju kolone sjećanja u Dane žrtve Vukovara u Domovinskom ratu. Prošle godine u osiguranju je sudjelovalo 209 članova, te smo aktivni sudionici kolone sjećanja već 22 godine.

Kao nakladnici prošle godine smo izdali monografiju Hrvatska policija u obrani Vukovara u Domovinskom ratu 1990 - 1991. koja obrađuje sudbine 97 poginulih i nestalih policajaca.

Iskazali smo se u aktivnom sudjelovanju na raznim sportskim natjecanjima u organizaciji braniteljskih udruga diljem Hrvatske.

Saboru udruge nazočio je zamjenik gradonačelnika Vukovara gospodin Filip Sušac, kojemu zahvaljujemo na riječima zahvale za sve što smo učinili u obrani Vukovara, te iskazanoj potpori u našem budućem radu i aktivnostima.

- Ovo je jedna od aktivnijih udruga u Vukovaru s brojnim članstvom, a posebno mi je drago što se članovi bave sportom. Podržavat ćemo njihov rad - izjavo je zamjenik gradonačelnika Filip Sušac.

foto: Milan Paun - Hrvatski radio Vukovar

Održan izvještajni sabor udruge - 2023

PROČITAJ I...